• Hutspot

Kant-en-klare Hutspot. Volgens grootmoeder's recept. Zet in een handomdraai een Hollandse maaltijd op tafel! Volgens grootmoeder's recept voor de generatie van nu.

  • Zonder kunstmatige geur- en smaakstoffen.
  • Zonder conserveringsmiddelen.

Omschrijving:

  • Diepvries product.

Inhoud en gewicht:

  • Circa. 500 gram. 

Tip

  • Serveer de hutspot met jus, spekjes, rookworst, suddervlees of met één van onze huisgemaakte gehaktballen.
Ingrediënten
Ingrediënten: Aardappelen, Winterpeen, Uien, Boter, Melk, Zout, Peper, Nootmuskaat, Laurier
Bewaaradvies
Bewaren: Bewaren in de diepvries bij -18°C. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen !!!
Bereidingswijze
Bereidingswijze: Advies: Voor de beste kwaliteit en smaak raden wij u aan dit product eerst te ontdooien !!! Magnetron of verwarmen in heet (niet kokend) water (Au Bain Marie methode).
Au Bain Marie methode: Advies: Voor de beste kwaliteit en smaak raden wij u aan dit product eerst te ontdooien !!! Het zakje met inhoud in zijn geheel in heet (niet kokend) water leggen voor ca. 20 minuten. Daarna het zakje openen en de inhoud serveren op een bord of schaal. • Serveer de hutspot met jus, spekjes, rookworst, suddervlees of met één van onze huisgemaakte gehaktballen.
Pan: Advies: Voor de beste kwaliteit en smaak raden wij u aan dit product eerst te ontdooien !!! Open het zakje en doe de inhoud in pan. Verwarm de inhoud voor zo'n 10 minuten op een laag tot middelhoog vuur. Blijven roeren zodat het niet aanbrandt. Daarna de inhoud serveren op een bord of schaal. Serveer de hutspot met jus, spekjes, rookworst, suddervlees of met één van onze huisgemaakte gehaktballen.
Magnetron: Advies: Dit product eerst ontdooien !!! Open het zakje en doe de inhoud op een bord of in een kom. Verwarm dit voor 5 minuten in de magnetron (700 watt). Serveer de hutspot met jus, spekjes, rookworst, suddervlees of met één van onze huisgemaakte gehaktballen.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Hutspot

  • Artikelnaam: Hutspot
  • Beschikbaarheid: Gelimiteerde voorraad. Dus bijna op!
  • 145฿


Gerelateerde producten

Gehaktballen. 2 gehaktballen à 150 gram met jus.

Gehaktballen. 2 gehaktballen à 150 gram met jus.

Kant-en-klare Gehaktballen. Grootmoeder's recept voor de generatie van nu. Grootmoeder’s gehaktbal met stukjes ui is heerlijk gekru..

195฿

Slavink

Slavink

Sla­vin­k. Grootmoeder's recept voor de generatie van nu. Grootmoeder’s slavink is heerlijk gekruid en staat snel en gemakk..

100฿

Gebonden vleesjus 250 gram

Gebonden vleesjus 250 gram

Kant-en-klare gebonden vleesjus. Grootmoeder's recept voor de generatie van nu. Grootmoeder’s licht pikante vleesjus met stukjes ui..

75฿

Tags: Hutspot, Kant-en-klaar, Hollandse maaltijd, Grootmoeder's recept